fbpx

Officielt: Ronald Araújo kan spille El Clásico

Markus Johannessen - 08.03.23

Det har indtil nu været uvist, hvor længe Araújo måtte udeblive fra Xavis trup grundet det røde kort, som han pådrog sig i søndagens opgør mod Valencia. Nu kan Xavi og co. ånde lettet op, da forsvarsspilleren kun suspenderes i én kamp. 

Ronald Araújo forlod i søndags banen i 59. minutter efter et direkte rødt kort, hvilket reducerede catalanerne til 10 mand blot fire minutter efter Ferran Torres brændte straffespark. Det lignede ikke ligefrem de bedste forudsætninger for en sejr, men Barca kæmpede til det sidste og trak tre vigtige point med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Siden har der været spekuleret i, om Araújo kunne ende med at blive idømt to spilledages karantæne og dermed gå glip af El Clásico den 19. marts, men det bliver til stor glæde for tilhængerne på Camp Nou ikke tilfældet.

Onsdag eftermiddag blev det nemlig offentliggjort, at Araújo blot sanktioneres med én kamps karantæne, hvilket forsvarsspilleren vil indfri mod Bilbao på søndag. Det vil altså sige, at Araújo er tilgængelig næste uge, når El Clásico vil blive spillet på Camp Nou. 

Barca går det næste rivalopgør i møde med en favorabel statistik. Catalanerne har vundet fire ud af de seneste fem El Clásicos og den seneste uden nøglespillere som Dembélé, Lewandowski og Pedri. 

// El Clásico // Ronald Araujo
.:FORSIDE:.