fbpx

Officielt: Thiago stopper og åbner døren for Barca

FCBARCELONA.DK - 09.07.24

// Thiago

Den tidligere Barca-spiller Thiago Alcántara har officielt bekræftet, at han indstiller karrieren. I sin afskedshilsen åbner han døren for en mulig retur til Barca og han har før været nævnt som en mulig assistent for Hansi Flick.

I går var der rygter om, at Thiago havde besluttet at lægge støvlerne på hylden og senere om aften kom den ofiicielle bekræftelse fra Thiago selv. Det skete i en udmelding på de sociale medier.

'Jeg vil altid være villig til at betale tilbage på alt hvad jeg har fået og jeg er taknammelig for det tid jeg har kunne nyde det. Tak til fodbold, og til alle der har ledsaget mig og gjort mig til en bedre spiller og menneske' skriver han i et opslag, hvor han bringer fotos fra de klubber han har spillet for - Barca, Bayern München og Liverpool, samt det spanske landshold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed lægger den kun 33-årige Thiago op til, at han er klar til en rolle indenfor fodboldens verden og det er godt i tråd med de forlydender der været om et muligt job i i Barca. Her har han været nævnt som et muligt bindeled mellem Hansi Flick og spillerne.

Thiago har fået sin fodboldopdragelse i La Masia og nåede at spille 101 kampe for førsteholdet, inden han valgte at fortsætte karrieren i Bayern München, da konkurrencen med Xavi og Iniesta gjorde det svært at få en hovedrolle på midtbanen.

Med den baggrund og sit indgående kendskab til Barca og de værdier som klubben bygger på, vil Thiago kunne være en stor hjælp Hansi Flick. Det skader heller ikke, at Thiago taler et glimrende tysk efter syv år hos Bayern München.

thiago4F

.:FORSIDE:.