fbpx

Oktober måned byder på vigtige udfordringer

FCBARCELONA.DK - 01.10.23

Barca sluttede september måned af med en vigtig sejr over Sevilla. Nu kan holdet set frem til en spændende oktober måned, der både byder på en bekymrende landskampspause og en række meget vigtige kampe.

Sæsonen er startet ganske fornuftigt for Barca, hvor de endnu ikke har tabt en eneste kamp. De lagde ud i Champions Leagues gruppespil med en sejr over Royal Antwerp, mens de indtager andenpladsen i ligaen, kun ét point efter Real Madrid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her på tærsklen til oktober, kan man se frem til en spændende og meget vigtig måned for Barcas vedkommende. Efter kampene i næste weekend indfinder der sig endnu en landskampspause og her vil Xavi helt sikkert krydse fingre for, at hans landsholdsspillere ikke vender skadet hjem.

Der venter holdet to kampe i Champions League, ude mod Porto på onsdag og hjemme mod Shakthar Donetsk den 25. oktober. Resultaterne i disse to kampe er vigtige for at tage førstepladsen i gruppe H. Udekampen mod Porto er den sværeste i gruppespillet, så et godt resultat her, vil betyde meget for holdets muligheder.

Oktober måned byder også på El Clásico, hvor Real Madrid den 28. okrober besøger Estadi Olímpic Lluis Companys i ligaen. Det opgør ligner en direkte kamp om førstepladsen og vinderen vil gå ud af kampen med massiv optimisme.

Inden El Clásico skal Barca også møde Granada ude og Athletic Club Bilbao hjemme. Her skal der to sejre i hus, hvis ikke Real Madrid skal have muligheden for at trække lidt fra i toppen, inden det indbyrdes møde i slutningen af måneden..:FORSIDE:.