fbpx
Annonce

Om en måned spiller Barca en sjælden mandags-kamp

FCBARCELONA.DK - 10.03.23

// La Liga // Girona

Ligakampene er i hver eneste runde spredt ud fra fredag til mandag, men der er kotume for, at Barca og Real Madrid altid spiller lørdag eller søndag. Det bliver der dog lavet om på om en måned, hvor Barca skal i aktion en mandag.

La Liga kommer altid med de præcise kamptidspunkter 3-4 uger inde de pågældende kampe skal spilles og i går var det 28. runde der blev fastlagt. Den spilles fra fredag den 7. april til mandag den 10. april, der er påskedagene.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her besluttede La Liga, at Barca for en meget sjælden gangs skyld skal i aktion om mandagen, når de tager imod Girona i det catalanske lokalderby. Det er altså 2. påskedag den 10. april at dette opgør spilles, hvor kampen fløjtes i gang kl. 21.00.

For Barcas vedkommende er det umiddelbart en velkommen beslutning at spille mandag. Onsdagen forinden møder de nemlig Real Madrid i pokalsemifinalen, hvilket ikke kan undgå at blive en krævende opgave. Her får Barcas spillere altså fire dage til at restituere op til kampen mod Girona. Samtidig er der ingen midtuge kamp efter kampen mod Girona.



.:FORSIDE:.