fbpx

Opløftende meldinger om Koundé og Eric García

FCBARCELONA.DK - 30.10.22

// Eric Garcia // Jules Koundé

Barcas lægestab er kommet med officielle udmeldinger om de skader der tvang Eric García og Jules Koundé fra banen i går mod Valencia. Der er i begge tilfælde om muskelforstrækninger og derfor ventes de snart tilbage.

Eric García måtte udgå kort før pausen, mens Koundé måtte lade sig udskifte med et kvarter tilbage af opgøret på Mestalla. Dermed havde Barcas forsvar to skader mere udover Araujo og Andreas Christensen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


García og Koundé er begge blevet undersøgt nærmere her søndag formiddag og det er på den baggrund, at klubbens læger nu har udsendt en officiel udmelding og status på de to spillere.

Begge spillere har pådraget sig forstrækninger. For Garcías vedkommende er det oppe ved hoften, mens Koundés forstærkning sidder i venstre baglår. Dermed ligger det fast, at der ikke er tale om egentlige muskelskader.

Vurderingen fra de catalanske medier er, at begge spillere står over på tirsdag mod Viktoria Plzen, men at de har mulighed for at hjælpe holdet, når Almería på lørdag gæster Spotify Camp Nou.

.:FORSIDE:.