fbpx

Pablo Torre gør store fremskridt hos Girona

FCBARCELONA.DK - 06.01.24

 


Pablo Torre blev i sommer sendt til Girona på en lejeaftale for at udvikle sit spil. Efter en svær start i den nordcatalanske klub, har den 20-årige spiller vist store fremskridt og det glæder man sig over i Barcelona.

I sidste sæson havde Pablo Torre mere end svært ved at tilkæmpe sig en rolle på Barcas mandskab og udsigten til spilletid var også lille i denne sæson. Derfor blev løsningen en lejeaftale til Girona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her havde Pablo Torre en svær start, for træner Michel var tydeligvis ikke tilfreds med det han så fra midtbanespillerens side. Det blev ganske vist til flere kampe i starten af sæsonen, men det var hovedsagligt som indskifter sent i kampene.

Nu er det endelig begyndt at gå den rigtige vej for Torre, for Michel bruger ham mere og mere. Det er blevet til flere pladser fra start, senest mod Atlético Madrid forleden, hvor Pablo Torre kvitterede med et oplæg i holdets flotte 4-3 sejr.

Samlet set er Pablo Torre noteret for 14 kampe denne sæson og et enkelt mål. Fortsætter han sin gode udvikling denne sæson, er der gode chancer for, at Xavi indlemmer ham i sin trup til næste sæson, da håbet stadig er, at midtbanespilleren kan udfolde sit talent i klubben.



// Pablo Torre
.:FORSIDE:.