Pau Victor glædede sig ikke over første liga-mål

FCBARCELONA.DK - 29.09.24

© Imago
// Osasuna // Pau Victor

Pau Victor scorede i går sit første mål i La Liga, da han reducerede til 2-1 i opgøret mod Osasuna, men det fyldte ikke meget hos ham, da han mødte pressen efter kampen. Han ville heller ikke klandre dommeren for nederlaget.

'Jeg ville ønske at målet var kommet under andre omstændigheder, men det er ikke vigtigt i denne kamp. Jeg tænker ikke en gang på at have scoret, for vi skal koncentrere om de fejl der blev begået, så vi kan forbedre os' lød det fra angriberen, der scorede til 2-1 i det 54. minut.

FCBSHOP art

'Vi havde det ikke godt i første halvleg, hvor Osasuna stod godt på banen. Vi korrigerede det i anden halvleg, men da vi spillede bedst, scorede de til 3-1. De meget stæke på kontra'. fortsatte han.

Pau Victor blev bedt om en kommentar til Osasunas 2-0 scoring, hvor det lignede et frispark mod ham, da han mistede bolden, så Bryan Zaragoza kunne score. 'Jeg vil ikke finde på undskyldninger, for vi tabte ikke på grund af dommeren. Han sagde at han rørte bolden først, men han træder mig på foden og jeg mener der er klart frispark. Vi kan dog intet gøre ved det. Han fløjtede ikke og sådan er det' afsluttede han.