fbpx
Annonce

Pedri: 'Inter-kampen bliver som en finale for os'

Anders Lang Jensen - 12.10.22

// Inter // Pedri

Barca møder italienske Inter i aften i en uhyre vigtig Champions League-kamp hjemme på Camp Nou. Her er Barca-holdet tvunget til at vinde for at vende situationen i gruppen, og Pedri ser opgøret som en ren finalekamp.

Barcas vigtige midtbanemand Pedri var at finde på tirsdagens pressemøde foruden for onsdagens Champions League-kamp mod Inter. Her udviste han optimisme på truppens vegne forud for skæbnekampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Inter-kampen:
’Jeg ser kampen som en finale, og det er en meget vigtig kamp for os. Det bliver svært for os, for Inter vil stå defensivt og true os på kontraangreb. Jeg tror dog på holdets kvalitet'.

Situationen i gruppen:
’Vi ville gerne have ligget øverst og vundet alle kampene, men vi er nødt til at leve med, at det ikke er situationen. Jeg håber, fansene vil støtte os, for vi kan virkelig mærke det, når de står bag os. Jeg er ikke i tvivl om, at vi lykkes med opgaven sammen’.

De mange skader:
’Vi mangler en del spillere i forsvaret, men vi skal ikke stresse, for vi har fortsat gode folk klar. Vi har stadig kvaliteten til at vinde kampen’.

Holdets manglende mål:
’De få mål i de seneste kampe bekymrer os ikke. Vi har kvaliteten i angrebet og det samme på midtbanen. Sammen vil vi fortsætte med at score mål. Vi har en angriber, som vi kender niveauet på, og vi skal give ham de bedste forhold til at score’.

pedri14

.:FORSIDE:.