fbpx

Pedri: 'Vi var for dårlige i første halvleg'

FCBARCELONA.DK - 29.09.24

© Imago
// Osasuna // Pedri

Barca led lørdag aften sæsonens første nederlag i La Liga, da man fortjent tabte med 4-2 ude til Osasuna. Det var derfor uden overraskelse en skuffet Pedri, som efter opgøret talte med pressen.

Læs her hvad Pedri sagde om kampen:

Præstationen:
'Vi må erkende, at vi var for dårlige i første halvleg. Vi kom slet ikke i gang og jeg tror, at deres mål til 2-0 gjorde os rigtig ondt. I anden halvleg var vi meget bedre og jeg synes, at vi fortjente mere end vi fik. Vi gik efter sejren, men de straffede os på kontraangreb'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Rotationer:
'Det er helt normalt og en nødvendighed, at deres roteres blandt spillerne på holdet. Der er virkelig mange kampe i øjeblikket, men det er ikke nogen undskyldning for at tabe kampene'.

Osasunas mål til 2-0:
'Denne scoring gjorde os meget ondt. Faktum er, at der var et kæmpe frispark på Pau Victor lige inden og i vores kamp mod Rayo fik vi annulleret et mål på grund af præcis samme frispark. Det er et identisk frispark, så det er mærkeligt, at det ikke blev dømt i dag'.

Straffe til Lamine Yamal:
'Der var også et klokkeklart straffespark til Lamine Yamal, som heller ikke blev dømt. Men vi skal ikke bruge disse ting som undskyldning. Vi skulle have spillet bedre'.

Se fremad:
'Nu skal vi se fremad og arbejde videre. På tirsdag venter der en vigtig kamp, hvor vi skal have den første sejr i Champions League'.

Gense mål og højdepunkter fra kampen mod Osasuna herunder:

 
.:FORSIDE:.