fbpx

Pedri, Yamal og Torres med i vigtig spansk EM-sejr

FCBARCELONA.DK - 21.06.24

 


Der var lagt op til storkamp da Spanien og Italien mødtes ved EM og her viste det spanske mandskab sig at være stærkest. De hentede en snæver sejr på 1-0 i et opgør, hvor Pedri, Yamal og Torres alle kom i aktion.

Landstræner Luis de la Fuente bød ikke på overraskelser i sin startopstilling og det betød en plads til både Pedri og Lamine Yamal, akkurat som det var tilfældet i første gruppekamp, hvor Kroatien blev besejret med 3-0.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lamine Yamal var ikke så iøjenfaldende som mod Kroatien, men den 16-årige kantspiller gav alligevel flere eksempler på sine kvaliteter med udfordrende aktioner og et par gode afslutninger på mål.

Pedri så man en del til, da han gik meget med i det offensive spil. Det gav ham tre kæmpe store chancer, som han ikke fik udnyttet. Her burde han have vist større skarphed, men hans betydning for det spanske spil var stor.

Lidt pudsigt valgte De la Fuente at skifte Pedri og Yamal ud samtidig med 20 minutter tilbage og det betød at Ferran Torres kom på banen. Han nåede aldrig for alvor at sætte sit præg på kampen, mens Fermín López blev siddende på bænken gennem hele opgøret.

Spanien sad på det meste af kampen og havde klart flest chancer, men de måtte nøjes en 1-0 sejr på et italiensk selvmål. Sejren betyder at Spanien sikkert er videre fra gruppespillet, selvom de stadig mangler at møde Albanien.

yamal85F

// Ferran Torres // Pedri // Lamine Yamal
.:FORSIDE:.