fbpx

Piqué: 'Når der er brug for os, står vi alle sammen'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 29.03.20

© Getty Images
// Gerard Piqué // Coronavirus

Gerard Piqué deltog i går i La Liga Santanders officielle velgørenhedsarrangement i kampen mod corona-virus. Her appellerede Barca-forsvareren stærkt til, at alle står sammen på trods af rivalisering.

Piqué pointerede, at i en svær tid som denne er det altafgørende, at alle står sammen om at sætte en fælles stopper for spredningen af Covid-19. Han var samtidig stolt over, at La Liga havde taget initiativ til at holde et sådant arrangement.

'Det er ikke let, men vi må gøre en indsats hver især. Vi befinder os i en meget vanskelig situation, og at få stablet noget på benene, som det La Liga har gjort her, gør os alle meget stolte. Ikke kun spillerne, men også klubberne og fansene, for aktivt at kunne bidrage med noget. Alle får muligheden for at give hver deres lille bidrag, og her er vi så, glade for at kunne deltage i sådan et initiativ' lød det fra Piqué.

Han appellerede samtidig til, at alle lægger rivaliseringen på tværs af klubberne bag sig for en stund, for i stedet at stå sammen mod corona-spredningen. 'Det er vigtigt at kunne se bort fra rivaliseringen på banen, i derbyer og Clásicos. Når der er allermest brug for os, står vi alle sammen - og det er beundringsværdigt. Det gør dig stolt af at være en del af denne La Liga-familie' lød det videre fra catalaneren, som efterfølgende kom ind på, hvad man kan forvente af den nærmeste fremtid.

'Det vil blive svært. Det er allerede hårdt, og vi kommer til at gå igennem flere komplicerede øjeblikke. Der kommer til at være folk omkring dig i sorg, og nogle vil miste livet. Men på trods af alt dette, vil vi rejse os. Sammen er vi uovervindelige' fortsatte Piqué.

Barca-forsvareren, der tog del i arrangementet via et videoopkald fra hans hjem, fandt dog også plads til at knytte en lille humoristisk kommentar om konstant at gå klods op ad sine børn. 'Forældre er som magneter. Lige meget hvor du går hen, følger de efter. De er altid bagved os. Der er ingen måde at komme af med dem på' afsluttede Barca-forsvareren den ellers emotionelle samtale.

.:FORSIDE:.