fbpx
Annonce

Piqué og Busquets blev skurke i skuffelse mod Inter

FCBARCELONA.DK - 13.10.22

© Getty Images
// Sergio Busquets // Gerard Piqué

Barca løb onsdag ind i en massiv skuffelse, da man hjemme på Camp Nou spillede 3-3 mod Inter og dermed er tæt på exit fra Champions League. Især fejl af Piqué og Busquets blev afgørende.

Som så mange gange før blev det i onsdagens kamp mod Inter igen nogle graverende personlige fejl af Barca, som blev afgørende for endnu en skuffelse. Barca spillede 3-3 mod italienerne i en kamp, hvor fejl af Piqué og Busquets kostede to mål.

De to catalanske kaptajner var hver især skyld i en scoring til Inter. Først var det Piqué, som efter 50 minuitter fuldstændig fejltolkede et indlæg og valgte at lade bolden gå ind i feltet, hvor en helt fri Barella kunne udligne til 1-1. En skandaløs fejl af den ellers erfarne forsvarsspiller, som solgte hele holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Blot 13 minutter senere var det så Sergio Busquets, som med en svag aflevering sendte bolden lige hen i fødderne på en modspiller, hvorefter Lautaro scorede til 1-2 og dermed gjorde kampen umådelig vanskelig for catalanerne.

De store store fejl af de to Barca-kaptajner forstærker mange tilgængeres ønske om, at de to aldrende klublegender bør træde til side og sætte et punktum for deres karriere på Camp Nou. De fleste tror dog også på, at dette sker efter den igangværende sæson.

Se Piqués enorme fejl herunder.

.:FORSIDE:.