fbpx

Pochettino vil træne Messi i Newell's

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.03.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Pochettino

Gennem Lionel Messis lange karriere har der været gentagne spekulationer om den argentinske troldmand spiller hele karrieren i Barca eller om han tager hjem til hjemlandet. Står til Pochettino, så vil han gerne træne ham i Argentina.

Messi har før luftet tanken om at spille for Newell's Old Boys i Rosario. Her vil Pochettino gerne træne Messi. 'Jeg vil tilbage til Newell’s sammen med Messi' siger Mauricio Pochettino til Radio de Plata på spørgsmålet om, hvor han selv vil fortsætte trænerkarrieren.

Det kan godt være, at Messi før har luftet tanken om at spille for barndomsklubben Newell's hjemme i Rosario, men argentineren har også sagt før, at han vil afslutte karrieren i Barca. Derfor er Pochettino godt klar over, at der kan gå lang tid før man måske ser Messi i Newell's. 'Jeg kan vente, og det bedst mulige scenarie med Messi, vil være om 10 år' siger han videre.

En anden argentiner, Lautaro Martínez, som Barca er ude efter, fik også et par kommentarer med på vejen fra den tidligere Espanyol-spiller. 'Lautaro Martínez er en af de bedste angribere i verden, ikke kun for det han gør nu, men også på grund af det potentiale han har. Hvis du begynder at kigge på målscorere for de store klubber, så er det klart, at hans navn må være i spil' afslutter han.

.:FORSIDE:.