fbpx

Prisen på João Cancelo kan ende på 25 mio. euro

Peter Vyff - 23.09.23

// Joao Cancelo

João Cancelo har vist imponerede form, siden ankomsten fra Manchester City. Barca har derfor også allerede et klart ønske om at hente portugiseren permanent, og prisen kan angiveligt ende på 25 mio. euro.

Ledelsen lykkedes i sommer med at hente João Cancelo hos Manchester City på en sæsonlang lejekontrakt. Catalanerne forsøgte også allerede ved årsskiftet at hente landsholdsbacken til Catalonien, hvilket dog blandt andet af økonomiske årsager ikke kunne lade sig gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca fik det dog heller ikke helt som de havde håbet på, da portugiserens aftale endelig blev færdigforhandlet. Ledelsen havde nemlig håbet på at få inkluderet en købsklausul i aftalen, men de velkendte problemer med Financial Fair Play betød, at det ikke kunne lade sig gøre.

Barca er derfor bange for, at Manchester City kan finde på at forlange en stor sum penge for spilleren. Men ifølge avisen Mundo Deportivo kan Barca eftersigende sikre sig Cancelo for 25 mio. euro, som også blev nævnt som det gældende beløb på en eventuel købsklausul.

Manchester City er angiveligt klar til at fastholde den forholdsvis lave pris på portugiseren, da han til næste sæson runder de 30 år. Den alsidige forsvarsspiller har samtidig heller ingen fremtid under Pep Guardiola, efter deres sammenstød i sidste sæson.

Cancelo har derudover også et stort ønske om at tilslutte sig Barca på et fast ophold, og netop det faktum vurderes til at være Barcas stærkeste kort i en fremtidig handel. Og som landsholdsspilleren præsterer nu, er der ingen tvivl om at ledelsen vil søge en permanent løsning til næste sommer. 

.:FORSIDE:.