fbpx

Puyol: 'Jeg takker Valverde for hans flotte arbejde'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 17.01.20

© Getty Images
// Carles Puyol

Carles Puyol har nu også været ude at vise sin taknemmelighed for Valverdes arbejde i Barcelona. Forsvarslegenden påpeger, at kravene til en Barca-træner i dag er meget høje i forhold til hans tid som spiller.

Valverde blev fyret mandag, til trods for at hans mandskab førte ligaen og havde vundet den begge år under hans ledelse. Valverdes tid i Barcelona var i flere perioder præget af massiv kritik fra tilhængernes side, som især ikke var tilfredse med trænerens fodboldmæssige tilgang.

Carles Puyol derimod har lutter ros til Valverde, som han mener har gjort et imponerende stykke arbejde. Den catalanske forsvarslegende reflekterer samtidig over, hvordan forventningspresset i Barcelona er steget markant siden hans unge dage.

'Jeg vil gerne takke Valverde. I mine øjne har han gjort det rigtig godt. Når jeg ser tilbage på mine tidlige dage som spiller, var de hårde. Vi vandt ingenting. Vi gik igennem fem år uden at vinde noget som helst. Valverde har vundet to ligatrofæer, Barca befinder sig på toppen i den igangværende sæson og er gået videre i Champions League ... og så er han ude' udtalte Puyol.

'Kravene er høje, men jeg vil gerne takke ham som Barcelona-fan, for alt det han har gjort og for hans væremåde' lød det fra den pensionerede forsvarsspiller, som efterfølgende blev spurgt ind til, hvorvidt Barcas nye træner, Quique Stetién, vil kunne løfte holdet.

'Det håber vi på, ja. Jeg ønsker altid Barca det bedste. I slutningen af sæsonen kommer tiden, hvor man kan evaluere sine bedrifter, og jeg mener, at vi har et stærkt hold' kom det til slut fra Puyol.

.:FORSIDE:.