fbpx

Raphinha er gået fra indiskutabel til bænkevarmer

FCBARCELONA.DK - 29.10.22

// Raphinha

Barca hentede Raphinha i sommer i Leeds og brasilianeren fik hurtig en hovedrolle på Camp Nou. Det har dog ændret sig markant, for Raphinha er røget ud i kulden med en plads på bænken i de seneste tre kampe.

Raphinha imponerede i sin start som Barca-spiller, hvor han hurtigt blev en del af Xavis fortrukne formation i angrebet sammen med Dembélé og Lewandowski. Brasilianeren viste gode takter med udfordrende spil og afgørende aktioner.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derefter kom der nogle kampe hvor det tydeligvis ikke kørte for ham, specielt i udekampene mod Bayern München, Inter og Real Madrid. Xavi begyndte tilsyneladende at tvivle på Raphina, for han røg ude på bænken.

De seneste tre kampe har Raphinha således ikke været at finde i startopstillingen. Mod Villarreal fik han kun et kvarter, mens det slet ikke blev til spilletid mod Bilbao. Mod Bayern München i onsdags fik han den sidste halve time i et forsøg på at vende kampe, men heller ikke her overbeviste han.

Det er derfor tydeligt at Raphinha oplever sin første modgang siden skiftet til Barca. Xavi ser ud til at have mere fidus til både Ansu Fati og Ferran Torres lige nu og derfor venter der muligvis endnu en bænken plads til brasilianeren i aften mod Valencia.

Det opgør spilles kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.