fbpx
Annonce

Raphinha: 'Sæt mig på mål hvis det hjælper holdet'

Simon Arun Vrábel - 10.03.23

// Raphinha

I tidens løb har Barca haft mange brasilianere i truppen og én ting som de alle har haft til fælles er deres farverige personlighed og humørfyldte interviews. Her Raphinha ingen undtagelse, hvilket blev understreget i hans seneste interview.

Det eneste gode ved, at Barca er røget ud af europæisk fodbold i denne sæson er, at man nu kan have fuldt fokus på ligaen og at der ikke er nogle kampe midt på ugen. Det giver også pressen mulighed for at snakke mere med spillerne og resultatet er blevet en sjov og spændende snak med den brasilianske angriber Raphinha.

Indledningsvis blev angriberen spurgt ind til de store forspring, som Barca i øjeblikket har ned til Real Madrid på andenpladsen.

'Jeg prøver at lade være med at tænke, at ligaen allerede er afgjort. I fodbold kan tingene nemt gå galt og hvis det skulle ske, så er det vigtigt, at vi holder hovedet koldt og fokuserer på, at det i sidste ende er op til os selv. Det har været hårdt for os at spille kampe hver tredje dag, så det har været godt for holdet at have en hel uge uden kampe.  Nu afhænger ligaen udelukkende af os selv og vores egen performance'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Raphinha har oplevet en smule kritik over sin egen indsats på holdet, men især i kampe i løbet af januar måned har brasilianeren været kampafgørende. I skrivende stund står han noteret for otte mål og ni assists, men det er ikke nok ifølge angriberen selv.

'Jeg kommer aldrig til at blive tilfreds med min egen indsats. I starten af sæsonen skrev jeg ned på et stykke papir det antal mål, som jeg ønskede at opnå. Når jeg starter på et nyt hold så er mit mål i den første sæson at score 10 mål og lave 10 assist og hvis jeg opnår det så tilføjer jeg fem mål og fem assist. Nu er jeg tæt på mit første mål, men jeg er ikke tilfreds endnu. Jeg prøver altid at presse mig selv til at blive endnu bedre' fortalte Raphinha.

Efterfølgende blev angriberen spurgt ind til sit forhold til Xavi, da der har floreret rygter i den catalanske presse om, at deres forhold har været mere turbulent på det seneste og specielt efter den første kamp imod Manchester United, hvor Raphinha blev udskiftet kort før slutføjtet. Det afviste angriberen dog blankt.

'Xavi har selv været spiller og jeg er sikker på, at han forstår, at man kan blive sur når man bliver skiftet ud - især hvis holdet jagter en sejr. Jeg blev sur fordi jeg blev skiftet ud og fordi jeg har vinderinstinkt, men lad os nu ikke overdrive. Jeg gik over stregen fordi jeg ønsker at vinde og hjælpe holdet. Selv hvis Xavi måtte sætte mig ind i målet så gør jeg det hvis det hjælper holdet' afsluttede Raphinha interviewet.

Næste gang Xavi skal sætte holdet er når man søndag aften møder Athletic Bilbao på udebane og her bliver det spændende at se hvor cheftræneren placerer Raphinha.

.:FORSIDE:.