fbpx

Raphinha topper nu listen over flest oplæg

Simon Arun Vrábel - 23.01.23

// Getafe // Raphinha

Barca spillede på ingen måder nogen pragtkamp søndag aften mod Getafe, men et enkelt lyspunkt Raphinhas assist, da Pedri scorede til kampens resultat på 1-0. Nu topper brasilianeren listen over flest oplæg.

Brasilianske Raphinha har endnu ikke levet op til de tårnhøje forventninger, som hans prisskilt har givet ham, men i løbet af denne sæson har han vist en anden og ligeså vigtig side af sig selv. Raphinha lavede nemlig sin syvende assist i denne sæson, da han søndag aften fandt Pedri inde i feltet og det betyder, at han sammen med Dembélé topper listen for målgivende afleveringer.

Begge spillere er nemlig noteret for syv assists på tværs af alle turneringer og det er to flere end nummer to på listen, som Gavi deler med Lewandowski. Længere nede på listen kommer Jordi Alba med fire og Ansu Fati med tre og det vidner om, hvor vigtig Raphinhas offensive arbejde er på trods af, at han kun har fundet netmaskerne fire gange i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


I angrebet foretrækker Xavi at spille med Ansu Fati, Lewandowski og Dembélé hvis skader eller karantæner ikke tvinger ham til andet og derfor har Raphinha mest været brugt som indskifter. Det har resulteret i, at Dembélé har brugt 1662 minutter på at lave sine syv oplæg imens den brasilianske angriber har opnået samme resultat på 1182 minutter, så der er tale om, at Xavi har en yderst potent indskifter siddende på bænken.

Raphinha spillede en flot kamp i Copa del Rey imod AD Ceuta, hvor han både scorede og lavede et oplæg. Derfor bliver det spændende at se, om brasilianeren får en startplads på onsdag, når Real Sociedad lægger vejen forbi til Copa del Rey kvartfinalen, for her er både Lewandowski og Ferran Torres til rådighed.

Den kamp spilles kl. 21.00, men desværre vises den ikke på dansk tv.

.:FORSIDE:.