fbpx

Real Madrid tager stærkt svækket til supercuppen

FCBARCELONA.DK - 06.01.20

© Getty Images
// Supercup

Barcas chancer for at vinde årets første titel er øget markant, når den spanske Supercup spilles denne uge. Real Madrid er nemlig kraftigt svækket, for udover at mangle Hazard og Asensio, er der også afbud fra Benzema og Bale..

Barca og Real Madrid er favoritter til at nå til finalen i den spanske Supercup, der spilles denne uge i Jeddah i Saudi Arabien. De møder henholdsvis Altético Madrid og Valencia i de to semifinaler, der spilles onsdag og torsdag.

Real Madrids muligheder i turneringen er dog kraftigt svækket, for de er taget afsted til Saudi Arabien uden Hazard, Asensio, Benzema og Bale. De to sidstnævnte meldte afbud så sent som i dag, Benzema med en muskelskade og Bale med en infektion.

Madrids fravær kan nok sammenlignes med, at Barca måtte undvære Messi, Suárez, Griezmann og Dembélé, så der er virkelig tale om en svækkelse af holdet, med fire så store profiler på skadeslisten.

For at Barca kan høste fordel af Madrids væsentlige afbud, vil det dog kræve, at de er i stand til at besejre Atlético Madrid i den ene semifinale torsdag. Allerede onsdag mødes Valencia og Real Madrid i den anden semifinale og her bliver det spændende at se, om de hvide har styrken til at nå til finalen.

.:FORSIDE:.