fbpx

Roma ønsker at leje Oriol Romeu resten af sæsonen

Simon Arun Vrábel - 11.01.24

// Oriol Romeu

Roma er i øjeblikket på udkig efter en midtbanespiller til at forstærke defensiven og her skulle Oriol Romeu passe godt ind på holdet. Xavi menes dog overvejende afvisende overfor at skære yderligere i den i forvejen smalle trup.

Oriol Romeu har angiveligt mistet tilliden fra Xavi, og det skulle have skabt interesse fra italienske Roma, men da Italienerne skulle efter sigende kun ønsker at leje den defensive midtbanespiller, bliver det svært for Xavi at få en erstatning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Roma, som i dag trænes af Jose Mourinho, kæmper i øjeblikket en hård kamp i den italienske Serie A for at kvalificere sig til næste års Champions League. Samtidig ønsker klubben at gå langt i dette års Europa League, og for at gøre dette, har man tilsyneladende fået øje på Oriol Romeu, som i øjeblikket er langt fra fast spilletid i Barca. Det fortæller det store italienske medie, La Repubblica

Italienerne skulle dog kun være interesseret i at leje Romeu, og det vil i så fald betyde, at Xavi mister en spiller fra en i forvejen smal trup. Samtidig vil Financial Fair Play, som i øjeblikket er den største udfordring for at hente forstærkninger, ikke blive berørt synderligt af en udlejning, og derfor skulle den sportslige ledelse have meddelt Roma, at man kun er interesseret i et salg af den 32-årige midtbanespiller.

Efter en god start er Oriol Romeu gledet langt ned i hierarkiet i kampen om spilletid, og den defensive midtbanespiller har da også lavet flere store personlige fejl, når han har fået chancen. Kan man derfor overbevise Roma om at købe forsvarsspilleren, så man kan hente en erstsatning, virker det ikke urealistisk at Romeu kan være fortid i Barca, kun et halvt år efter man købte ham i Girona.

Barca betalte i sin tid 3,4 millioner euro for Romeu som i denne sæson har optrådt 20 gange i blaugrana..:FORSIDE:.