fbpx
Annonce

Medie: Dembélé har to frikøbsklausuler i sin kontrakt

Anders Lang Jensen - 14.03.23

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Det var en stor lettelse, da Barca inden denne sæson forlængede kontrakten med Ousmane Dembélé for to sæsoner. Franskmanden har dog fået indført hele to frikøbsklausuler, der er gældende i sommerens transfervindue.

Kontrakten, der blev indgået i sommer, løber frem til sommeren 2024, og derfor nærmer Barca sig allerede en periode, hvor man ønsker at forlænge aftalen yderligere med den vigtige franskmand. Det ønsker Barca-ledelsen også, men allerede denne sommer kan tingene blive hektiske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Interesse udefra vil nemlig uden tvivl være til stede efter denne sæson, hvor Ousmane Dembélés agent, i forbindelse med de tidligere forhandlinger, har fået indført to frikøbsklausuler, der træder i kraft om bare få måneder. Det melder transferjournalisten Fabrizio Romano.

I april, maj og juni måned ligger Ousmane Dembélés frikøbsklausul på 100 millioner euro, men beløbet bliver halveret i juli og august måned til 50 millioner euro. Dermed har franskmanden alle kortene på hånden, da andre klubber kan købe ham fri for en ganske overkommelig transfersum.

Betingelserne var uden tvivl nogle, som Barca var nødt til at acceptere for at underskrive den vigtige forlængelse med Ousmane Dembélé. Snart venter igen hårde forhandlinger, hvor klubben vil skrive en længerevarende kontrakt, mens Dembélés bagland vil forsøge at presse Barca til at imødekomme deres økonomiske krav og vilkår og måske igen trække tiden, for at holde andre muligheder åbne.

dembele12

.:FORSIDE:.