fbpx

Sådan vil City spolere Barcas jagt på Gironas Savinho

Anders Lang Jensen - 27.12.23

 


Sammen med resten af Girona, er brasilianske Savinho rigtig godt kørende. Den blot 19-årige kantspiller er et emne i Barca, men da Girona er en del af ejerskabet City Group, ventes Manchester City at blokere den plan.

Savinho er udlånt til Girona fra franske Troyes, der også er en del af ejerskabet City Group, der ejer en række fodboldklubber. Toppen af det klubhierarki er naturligvis engelske Manchester City, og de drøfter nu købet af Gironas Savinho internt i fødekæden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano overvejer Manchester City nemlig at hente Savinho efter sæsonen. Det vil fjerne al interesse fra andre klubber, der ganske enkelt ikke vil have en chance.

Barca ser brasilianske Savinho som en yderst interessant spiller, men Manchester Citys fælles ejerskab giver Premier League-mestrene muligheden for at afvise andre storklubbers interesse. I dette tilfælde vil det meget vel i stedet betyde, at englænderne selv køber Savinho og implementerer ham på holdet, efter en stor gennembrudssæson i La Liga.

savinho1

 

// Savinho
.:FORSIDE:.