fbpx

Setién: 'Barca skal spille god og flot fodbold'

FCBARCELONA.DK - 14.01.20

// Setien

Det var en tydeligt berørt Quique Setién der udtalte sig ved dagens officielle præsentation. Han erkendte klart, at han ikke havde ventet at få denne mulighed. Han understregede, at for ham handler det om at vinde gennem flot spil.

'Jeg vil takke klubben dens præsident og Abidal, for muligheden for at være her i dag. Det overgår mine vildeste drømme at være her. Jeg er en meget følelsesladet person og det er en meget speciel dag for mig. Jeg glæder mig til den opgave der venter' indledte han.

'Jeg har ikke betænkt mig i fem minuttter med denne chance. Jeg vidste der var en mulighed, men jeg havde aldrig troet, at dette Barca-hold ville vælge mig. Jeg har ikke ikke vildt CV med titler. Det eneste jeg har vist er den filosofi som jeg elsker. I mine tidligere klubber har vi altid spillet flot og det er det eneste jeg kan love' fortsatte han.

Her er nogle andre af Setiéns kommentarer fra det lange pressemøde:

'Det vigtigste er, at skabe entutiasme og lysten til at vinde hos spillere. Det er normalt ikke noget jeg finder svært'.

'Det arbejde Valverde har udført, har givet os en førsteplads og det skal vi takke ham for. Normalt skifter man træner når man ligger langt nede eller har tabt mange kampe, men måske det var nederlaget i supercuppen der fik disse konsekvenser'.

'Jeg har talt med spillerne og indstillingen er rigtig god. Jeg er sikker på, at vi hurtigt kommer til at forstå hinanden, for mange af de ting vi skal arbejde med, kender de allerede. Vi skal holde fast i intensiteten for at kampene ikke glipper for os, som det skete forleden. Vi skal forbedre alt det vi kan'.

'Mit mål er at vinde alt hvad man kan vinde. Den eneste vej er at forbedre sig hvert år og vinde så mange titler som muligt, gennem at spille godt. Den bedste måde at vinde på, er ved flot spil. Jeg har mine klare ideer, men jeg lytter altid til alle, men det er svært at få mig til at ændre de ting jeg tror på. Jeg er den første til at forsvare mit hold og jeg er klar til at dø for mine ideer'.

'Messi er et helt specielt tilfælde. Han er unik. Jeg har nydt de seneste 12-14 år når jeg har set dette hold spille i fjernsynet. Der er altid noget godt i deres kampe. I dag har jeg trænet verdens bedste spiller og hans holdkammerater. Jeg er meget bevidst om, hvad det indebærer'.

'Denne klub har en ekstraordinær ungdomsafdeling. Jeg kender ikke spillerne i dybden, men det kommer jeg til ved træningen. Talentet nedefra fortjener at få chancen. De har en energi der forhindrer dem ovenover at slappe af. Hvis de unge udvikler sig, kan de spille på førsteholdet'.

'Der kommer til at ske en del ændringer og jeg skal have lagt en plan. Vi er helt klar på filosofien, men det må vente lidt, til vi har set tingene an' afsluttede den nye Barca-træner.

.:FORSIDE:.