fbpx

Spænding om Sergi Roberto træner med i morgen

FCBARCELONA.DK - 09.07.24

// Sergi Roberto

Sergi Robertos kontrakt med Barca udløb den 1. juli og han står dermed uden klub. I morgen indleder holdet træningen til den nye sæson og spørgsmålet er, om klubikonet får lov til at træne med alligevel.

Som udgangspunkt vil Sergi Roberto ikke møde frem til sæsonens første træning i morgen, hvor programmet også står på lægetjek og fysiske tests, for med en udløbet kontrakt er han formelt ikke længere tilknyttet klubben.

Alle kender dog Sergi Robertos specielle situation, for det er gode muligheder for at han forlænger med et år, men Barca kan ikke indgå nogle aftaler, så længe de ikke kender det økonomiske råderum indenfor La Ligas økonomiske fairplay-regler.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor vil klubben helt sikkert strække sig langt for at imødekomme Sergi Roberto, hvis han beder om at træne i Ciutat Esportiva. Det bliver dog næppe sammen med holdkammeraterne, for skulle han blive skadet, kan det få uoverskuelige konsekvenser for hans muligheder for at finde en ny klub, hvis det ikke bliver til en forlængelse.

Både Barca og Sergi Roberto skal derfor finde en god balance i den periode, hvor han ikke tilhører klubben, men hvor han har brug for at bygge formen op. Resultatet kan også blive, at han vælger at blive væk og træne for sig selv et andet sted.

Hvad udfaldet bliver får man svaret på i morgen, hvor holdet træner for første gang i den nye sæson.

sergiroberto37F

.:FORSIDE:.