fbpx

Spillerne retter nu deres fokus på onsdagens Clásico

FCBARCELONA.DK - 02.04.23

// El Clásico // Copa del Rey

Der herskede helt naturligt en rigtig god stemning, da spillerne i dag mødte frem til træning ovenpå 0-4 sejren over Elche. Nu rettes fokus 100% på onsdagens afgørende pokalsemifinale, hvor Real Madrid gæster Camo Nou.

Barca kom flot fra land efter den netop overståede landskampspause, for trods en række fravær af de sædvanlige stamspillere, vandt holdet en sikker og fortjent sejr på 0-4 over Elche i går aftes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med lørdagens kamp vel overstået, kan fokus nu rettes mod onsdagens hjemmekamp mod Real Madrid, hvor det er en plads i Copa del Rey finalen der spilles om. Barca vandt første opgør i Madrid for en lille måned siden med 0-1 og står derfor med de bedste kort på hånden.

Som altid dagen efter en kamp, handlede træningen mest om at løsne musklerne op for de spillere der var i aktion i Elche, mens resten var oppe i fulde omdrejninger.

Frenkie de Jong var ikke til stede ved træningen og dermed er det fortsat tvivlsomt om hollænderen når at blive klar efter sin skade til onsdagens kamp..:FORSIDE:.