fbpx

Stor usikkerhed om Araujo og De Jong bliver klar

FCBARCELONA.DK - 31.03.23

// Frenkie de Jong // Ronald Araujo

Da Xavi i går aftes havde alle sine spillere tilbage efter landskampe, manglede både Frenkie de Jong og Ronald Araujo ved træningen. De er dermed begge tvivlsomme, når Xavi senere i dag udtager truppen til kampen mod Elche.

Både De Jong og Araujo var udtaget til deres respektive landshold, Holland og Uruguay, men måtte begge melde afbud til landskampene. De Jong på grund af lårproblemer og Araujo med smerter i den ene lyske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Begge spillere har således haft mulighed for behandling hjemme i Barcelona og der har været spekulationer om, at de måske kunne være med mod Elche. Det ser dog efterhånden mere end tvivlsomt ud, for de trænede ikke med i går.

Det er muligt at de kan træne med her til formiddag, således at Xavi kan udtage dem, men det virker ikke sandsynligt. Det spiller nok også ind, at Elche er ligaens absolutte bundhold og at Barca på onsdag møder Real Madrid i Copa del Rey. Derfor er der ingen grund til at tage for store risici mod Elche.

Holdet træner i dag kl. 11.00 og ved 13-tiden forventes Xavi at melde sin trup ud. Her får man svaret på, om De Jong og Araujo er med eller ikke..:FORSIDE:.