fbpx

Store Permier League-klubber har Balde i tankerne

Simon Arun Vrábel - 25.12.23

 


Alejandro Balde har i denne sæson oplevet et mindre formdyk, men alligevel meldes interessen stor fra en række af de store Premier League-klubber, som angiveligt overvejer at byde på den unge venstreback til sommer.

Imens Alejandro Balde fik sit store gennembrud i sidste sæson, hvor han med flot spil vippede Jordi Alba af pinden, har præstationerne i denne sæson været mere svingende. Det har i flere vigtige kampe kostet en startplads, og situationen som indskifter kan få sin konsekvens allerede til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Baldes agent, Jorge Mendes, har angiveligt allerede fået flere konkrete henvendelser fra både Chelsea, Manchester City og Manchester United, som alle overvejer at byde på den 20-årige forsvarsspiller. Det er avisen Sport, som bringer historien, og det er ikke første gang i de seneste måneder, at disse rygter har floreret i de catalanske medier.

I flere af de store kampe har Xavi valgt at benytte João Cancelo på netop venstrebacken, hvilket blandt andet betød, at Balde sad på bænken i hele kampen imod Atlético Madrid, imens han kun fik henholdsvis otte og 25 minutter i kampene imod FC Porto og Girona. Netop rollen som indskifter har angiveligt fået Baldes lejr til at overveje de attraktive tilbud fra Premier League, som har vane for at tilbyde langt højere lønninger end i den hjemlige liga.

Umiddelbart virker det ikke realistisk, at Barca vil skille sig af med det 20-årige supertalent. Balde har kontrakt med Barca frem til 2028 og en frikøbsklausul på 1000 mio. euro, så hvis det sommersalg skulle blive en realitet, vil der være tale om en kæmpehandel. Det ville dog ikke skade Barcas pressede økonomi, så det bliver spændende at følge situationen i de kommende måneder.

Afslutningsvis skriver avisen, at Balde allerhelst vil blive i Barca, som han allerede har repræsenteret 73 gange siden debuten på førsteholdet den 14. september 2021.// Alejandro Balde
.:FORSIDE:.