fbpx

Supercup spilles i Spanien i stedet for Saudi Arabien

FCBARCELONA.DK - 13.12.20

© Getty Images
// Supercup

Det spanske fodboldforbund RFEF har droppet at spille den spanske Supercup i Saudi Arabien til januar, som der ellers er indgået aftale om. Årsagen er coronasituationen og i stedet spilles der hjemme i Spanien.

Det er Real Madrid, Barcelona, Athletic Club Bilbao og Real Sociedad der deltager i denne sæsons spanske Supercup, der spilles som to semifinaler og en finale. RFEF har indgået en flerårig aftale med Saudi Arabien om at kampene skal spilles der, men det sætter coronasituationen nu en stopper for.

I stedet er det besluttet, at kampene spilles i Andalusien i den sydlige del af Spanien. Det er endnu ikke besluttet hvor præcist, men interesserede klubber kan melde sig på banen indtil den 17. december. Det skulle Málaga og Córdoba allerede have gjort.

De to semifinaler spilles den 13. og 14. januar, mens finalen spilles den 17. januar. Der er endnu ikke trukket lod til semifinalerne.

Real Madrid og Barca er med som de to første i sidste sæsons liga, mens Bilbao og Real Sociedad mødtes i finalen i Copa del Rey.

.:FORSIDE:.