fbpx

Szczesny erkender åbent sine overvejelser om Barca

FCBARCELONA.DK - 25.09.24

 


Polske Wojciech Szczesny nævnes som et varmt emne som afløser for den langtidsskadede Ter Stegen og nu er den polske målmand kommet med en kommentar til rygterne. Her erkender han åbent, at han overvejer muligheden.

Det avisen Sport der har fundet Szczesny i Marbella, hvor han nyder ferien. Her blev han spurgt direkte til rygterne om, at han er favoritten til at dække det tomrum i truppen, der er opstået med Ter Stegens skade.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg respekterer Barcas historie meget. Det er en af de bedste klubben i verden. Jeg forstår den svære svære situation der er opstået efter Marc-André ter Stegens skade og jeg mener at det ville respektløst fra min side, hvis jeg ikke overvejede denne mulighed' lød det fra ham.

Dermed bekræfter han reelt, at muligheden er til stede. Han stoppede ellers karriere i sommer og hvis han ikke havde overvejelser om et comeback, kunne han havde skudt alle rygter ned i den korte snak med Sport, men det gjorde han altså ikke.

Polske medier er nærmest gået i selvsving omkring sagen og her tages det nærmest for givet, at Wojciech Szczesny indenfor meget få dage begynder at træne hos Barca, og at han allerede i morgen torsdag skal gennemgå lægetjek.

szczesny3F

// Wojciech Szczesny
.:FORSIDE:.