fbpx

Takufusa Kubo vender tilbage til Barcelona

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.12.19

© Getty Images
// Kubo

I aften gæster Mallorca Camp Nou i La Liga og det bliver med en gammel kending i La Masia-regi. Takefuso Kubo var en del af La Masia, men nu spiller han i ø-klubben på lån fra ærkerivalerne.

Takefusa Kubo kom til Barca tilbage i 2011 i en meget ung alder, som en meget lovende spiller med tilnavnet 'den japanske Messi'. I hans første fulde sæson i La Masia blev han topscorer med 74 mål i 30 kampe, men i 2015 blev han tvunget til at forlade Barca på grund af en transferkarantæne fra FIFA.

Kubo vendte tilbage til Japan i marts 2015 i sin søgen efter et nyt hold. Han skrev under med FC Tokyo og her har han vist gode takter de seneste år. Barca fulgte naturligvis hans udvikling og catalanerne forsøgte også at hente ham tilbage sidste sommer, men Real Madrid lykkedes i sidste ende med at få fat på japaneren.

I aften vender han så for første gang tilbage til Barca, hvor han står overfor sin debut på Camp Nou, der var hans helt store drøm. I Mallorca er det indtil nu blevet til 12 kampe og et mål i La Liga.

.:FORSIDE:.