fbpx
Annonce

Tebas: 'Barcas salg redder dem ikke i næste sæson'

Anders Lang Jensen - 23.10.22

// La Liga // Javier Tebas

Barca-ledelsen solgte i løbet af sommeren fra af aktiver og rettigheder for at redde klubben og forstærke holdet. Det ændrer dog ikke på, at Barca stadig skal spare massivt, siger La Liga-præsident Javier Tebas.

Takket være salg af TV-rettigheder og halvdelen af produktionsselskabet Barca Studios, kunne holdet blive forstærket med nye profiler i sommer. Klubbens lønudgifter ligger angiveligt lige nu på over 650 millioner euro årligt, og den post skal stadig reduceres. Desuden spiller Barca meget vel Europa League efter årsskiftet, hvilket vil påvirke indtægterne negativt.

Artiklen fortsætter under annoncen


La Liga præsident, den kontroversielle Javier Tebas, holder sig sjældent tilbage for at kommentere Barcas situation og i går kom han med sin vurdering.

’Hvis Barca ikke går videre i Champions League, vil de have en lavere indtjening, men de skal også betale mindre i ekstra bonusser. Derfor vil det ikke ændre det store for dem’, siger han til avisen Mundo Deportivo.

’Barca rettighedssalg har reddet dem i denne sæson, men ikke i næste. De skal reducere deres lønudgifter, og den kan ikke være højere end 500 millioner euro. Hvis de ikke gør det, skal de igen indordne sig efter et begrænset lønloft’, slutter Tebas.

Barca har solgt Antoine Griezmann til Atlético Madrid, som vil spare klubben for en stor udgift. Desuden forlader den løntunge anførergruppe med Sergio Busquets, Gerard Piqué, Jordi Alba og Sergi Roberto meget vel klubben efter denne sæson, hvilket vil hjælpe arbejdet betydeligt.

tebas3

.:FORSIDE:.