fbpx
Annonce

Tebas om Messi: 'Jeg håber han kommer tilbage'

Peter Vyff - 05.11.22

// Lionel Messi // Javier Tebas

Barca måtte for over et år siden tage afsked med Messi, der skiftede til Paris Saint-Germain. Der har dog for nyligt været meldinger om et returskifte Camp nou, hvilket La Liga-præsidenten Javier Tebas håber vil ske.

Det kom som noget et chok, da Lionel Messi tilbage i 2021 forlod Camp Nou til fordel for et skifte til Paris Saint-Germain. Catalanerne havde på daværende tidspunkt ikke længere råd til argentineren, hvilket var årsagen til det opsigtsvækkende skifte til Parc de Princes, hvor han underskrev to-årig kontrakt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca-legenden er dermed igang med sin sidste sæson hos de franske mestre, hvilket har igangsat flere spekulationer om hans fremtid. Ledelsen på Parc de Princes ønsker eftersigende at forlænge hans kontrakt, imens flere har talt om et returskifte til Camp Nou.

Præsident Joan Laporta arbejder angiveligt hårdt på at hente Messi tilbage til Barca, hvor han kan få den afsked, som han fortjener efter mange års tro tjeneste. Det er dog stadig spekulationer, men noget som Javier Tebas forleden måtte forholde sig til i et interview med den argentinske avis Olé.

'Jeg savner ham, og jeg håber han kommer tilbage. Jeg håber det virkerlig, men det afhænger af ham. Jeg tror det ville være godt for hans karriere, og især for holdet som skabte ham' sagde han, og sendte en stikpille afsted til Ligue 1. 'Jeg tror ikke kun at Messi er savnet i La Liga, men han savnes i hele fodboldverdenen, da den franske liga er hvad den er. Jeg er sikker på, at ligemeget hvor godt han spiller i Frankrig, så bliver han fulgt af langt færre end da han spillede i Barcelona'.

Den til tider udskældte La Liga præsident kom til sidst ind på, hvor stor en fejl det var at Barca lod ham skifte sidste år. 'Jeg tror det var en fejl for alle parter at bryde det ægteskab, der har betydet så meget for hele fodboldverdenen. Det ødelagde begge parters kontinuitet, men vi håber alle at Messi får et fantastisk VM, hvor vi alle kan komme til at se ham igen' afsluttede Tebas.

.:FORSIDE:.