fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'En sejr der kan give os mesterskabet'

FCBARCELONA.DK - 13.03.23

// Ter Stegen // Athletic Bilbao

Ter Stegen leverede søndag aften endnu en fantastisk og kampafgørende indsats, da han holdt buret rent i udesejren på 0-1 over Athletic Bilbao. Efter opgøret talte den tyske keeper med pressen om den snævre sejr.

Læs Ter Stegens udtalelser herunder:

Under pres:
'Det er rigtigt, at vi i de seneste kampe er kommet under stort pres og det gælder især i kampen her til aften. Vi ved dog godt, at San Mames er en af de aboslut sværeste steder at besøge og derfor betyder sejren virkelig meget for os'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sejren:
'I dag formåede vi endnu engang at stå sammen og forsvare os som et hold. Vi holdt ud til det sidste og støttede hinanden. Vi reddede endda bolden på stregen et par gange. Det er en sejr som den i dag, som kan give os mesterskabet'.

Bilbaos annullerede mål:
'Jeg så ikke situationen, men det er derfor, at vi har VAR. I sidste ende er det dommerens beslutning, men hvis VAR siger der var hånd og dommeren selv siger, at der var hånd, så er der vel ikke den store tvivl'.

Holde buret rent:
'Det gør mig særdeles tilfreds, at vi endnu engang formåede at holde buret rent. Det betyder, at vi gør det godt i defensiven'.

.:FORSIDE:.