fbpx

Ter Stegen: ’Jeg er klar igen om to uger’

Simon Arun Vrábel - 23.01.24

// Ter Stegen

Ter Stegen var tilstede ved gårsdagens gallashow hos avisen Mundo Deportivo, hvor tyskeren vandt en pris for sidste års fremragende præstation i målet. I den forbindelse afslørede målmanden, at han er klar igen om to uger.

Marc-André ter Stegen vandt titlen som den målmand, som lukkede færrest mål ind over hele ligasæsonen. Efter at have modtaget prisen, gav tyskeren et kort interview, hvor han satte ord på, hvordan genoptræningen går efter den rygoperation, som han fik foretaget i begyndelsen af januar.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg er rigtig godt tilpas, og jeg er allerede begyndt at træne igen. Rent faktisk træner jeg allerede på græs, og helt specifikt laver jeg også øvelser i målet, så jeg er klar igen om to uger, hvis alt forsat går godt’, udtalte Ter Stegen optimistisk.

’Jeg glæder mig til at komme tilbage på banen for jeg har det sværere når jeg ikke spiller end når jeg gør’, grinede målmanden, og fortsatte: 'I går (red. søndagens kamp imod Real Betis), var det ekstra hårdt ikke at spille, men vi tog en vigtig sejr’, sagde Ter Stegen.

Hvis den tyske målmand som forventet vender tilbage om to uger betyder det, at han vil være klar til hjemmekampen imod Granada den 11. februar, samt første opgør i Champions League imod Napoli..:FORSIDE:.