fbpx

Ter Stegen rundede sit clean sheet nummer 150

Anders Lang Jensen - 04.04.23

// Ter Stegen

Barca sejrede sikkert 4-0 i weekendens kamp mod Elche, og rent defensivt blev det samtidig til det 20. clean sheet i 27 ligakampe indtil videre. Det rene bur var samtidig Marc-André ter Stegens nummer 150 i Barca-trøjen.

Marc-André ter Stegen kom til Barca i 2014 fra tyske Borussia Mönchengladbach og startede med at dele spilletiden med Claudio Bravo i Barca-målet. I 15/16-sæsonen blev Ter Stegen nummer 1, og siden har tyskeren været suveræn første-keeper på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den igangværende sæson står dog ud med en historisk god Barca-defensiv, som Marc-André ter Stegen har en kæmpe andel i. Der mangler stadig 11 kampe i ligaen, men allerede nu har Barca holdt buret rent 20 gange. Weekendens clean sheet mod Elche var ligeledes tyskeren nummer 150 for klubben, samlet set.

Sammenligner man Barcas defensiv med de andre europæiske topligaer, har Xavis mandskab kurs mod at slå Chelseas gamle rekord fra 2004/05-sæsonen. Chelsea holdt målet rent 25 gange i den sæson og indkasserede 15 mål. Barca har blot indkasseret 9 mål i La Liga hidtil.

Den rekord er Barca og Marc-André ter Stegen på vej til at slå, hvis den nuværende form fortsætter. Barca mangler seks clean sheets i de sidste 11 kampe for at slå Chelsea-rekorden fra 2004/05-sæsonen.

terstegen44

.:FORSIDE:.