fbpx
Annonce

Tite: 'Barca har bedt os være forsigtige med Raphinha'

Peter Vyff - 29.09.22

// Raphinha

Det har vist sig at være en særdeles hård landskampspause for Barca, hvor flere førsteholdsspillere er blevet skadet undervejs. Det har nu fået ledelsen til at bede Brasilien om at være ekstra forsigtige med nyindkøbet Raphinha.

Barca er det hold i Europa, der har sendt flest spillere afsted til deres respektive landshold. Og selvom det er et kompliment til holdets kvalitet, så har det vist sig at være ganske risikofyldt. Cheftræneren Xavi har nemlig måtte se flere af hans førsteholdsspillere blive skadet i kamp for deres nation, hvilket har efterladt en del frustration på Camp Nou.

Indtil videre er hele fem Barca-spillere blevet skadet, og værst er det for Ronald Araújo, som i venskabskampen mod Iran måtte udgå med en lårskade. Uruguayaneren er hårdt ramt g er netop blevet opereret, hvilket formentligt vil holde forsvarsspillerens ude i op til tre måneder.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Udover Araújo, så meldes Jules Koundé og Memphis Depay også ude den næste måneds tid, samt forventes det, at Frenkie de Jong er ude i mindst en uge. Og som om det ikke var nok, så kom det også frem igår, at Héctor Bellerín har pådraget sig en skade i læggen, hvilket skete hjemme på træningsanlægget Ciutat Esportiva.

De mange skader har naturligvis skabt en del panderynker på Camp Nou, hvilket også har fået ledelsen til at tage deres forholdsregler. Barca skulle nemlig ifølge Brasiliens landstræner Tite have bedt landsholdets trænerstab om at være ekstra forsigtige med brugen af Raphinha.

'I dag, da vi var på vej til træning, talte Barcas trænerteam med vores fysiske træner, og de bad os om at være forsigtige med Raphinha', sagde Tite.

Fábio Mahseredjian, som er Brasiliens fysiske træner tilføjede også: 'De mistede Araújo, og af den grund var de bekymrede, og de spurgte os til, hvordan Raphinha havde det, og om han trænede godt. Vi fortalte dem alt, hvad spilleren lavede hos os, og når Raphinha igen tilslutter sig sit klubhold, så får de altid en detaljeret rapport om spillerens ophold hos Selecao'.

Barca er derfor helt åbenlyst bekymrede for deres stjernespillere, som alle har en kæmpestor betydning for holdets kvalitet på Camp Nou. Catalanerne har ellers været forskånet for skader i forhold til tidligere sæsoner, og forhåbentlig kan Xavi og hans mandskab undvære de manglende førsteholdsspillere, og fortsætte det imponerede spil fra før landskampspausen.

.:FORSIDE:.