fbpx
Annonce

Emery forsvarer Xavi: 'Han har brug for tid'

Peter Vyff - 20.10.22

// La Liga // Villarreal

Barca har seriøse problemer for tiden, hvor spillet på banen slet ikke har fungeret. Cheftræneren Xavi har fået en del kritik efter holdets seneste præstationer, men Villarreal-træner Unai Emery har kun ros tilovers for trænerkollegaen.

Ledelsen brugte tæt på 200 mio. euro på at forstærke holdet før sæsonen, hvilket betød tårnhøje forventninger på Camp Nou. De er dog langt fra blevet indfriet, og efter det uafgjorte resultat imod Inter, så står holdet allerede med det ene ben ude af dette års Champions League.

Catalanerne har det også svært i La Liga, hvor Barca i søndags måtte se sig slået af Real Madrid på Santiago Bernábeu. De dårlige resultater har skabt store bekymringer på Camp Nou, hvor ledelsen, trods deres offentlige støtte til Xavi, angiveligt skulle have nedskrevet en liste med potentielle fremtidige trænernavne.

Barca er derfor pisket til sejr over Villarreal senere i aften, hvis der ikke skal stilles flere spørgsmålstegn ved Xavis projekt på Camp Nou. Catalaneren får nu støtte fra en uventet kant, nemlig fra modstanderholdets træner Unai Emery, som har udtalt sig rosende om Xavi i pressemødet inden kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Xavi gør et rigtig godt stykke arbejde. Han har kun været i klubbet i et år, og han har brug for tid for at løse det. Han har heldigvis klubbens støtte og tålmodighed til at gøre det. Det lader til, at de har en god kommunikation internt, og ikke lader sig genere af støjen fra pressen' sagde Emery.

Villarreal-træneren fik også tilføjet, at han ikke ønsker at se den bedste version af Barca, når holdene mødes torsdag aften.


'Den bedste version af Barca er fantastisk. De møder os efter to skuffende resultater, og de er derfor ekstremt farlige, da de vil gøre alt for at vinde. Vi forholder os dog optimistisk, og fokuserer på den store udfordring, som det er at spille på Camp Nou. Vi skal vise karakter, personlighed og konkurrere om hver bold. Vi skal vinde alle dueller for at være tættest på deres mål' slog han fast.

Det bliver uden tvivl en svær opgave for Barca, som står overfor det bedste forsvar i La Liga. Catalanerne kan forhåbentlig genfinde formen fra starten af sæsonen, og hente tre point imod Villarreal, som er så nødvendige efter Real Madrids sejr i går over Elche.

.:FORSIDE:.