fbpx

Valverde: 'Fantastisk med Messis seks Ballon d'Or'

FCBARCELONA.DK - 06.12.19

// Valverde // Mallorca

Der har været holdt pressemøde op til kampen i morgen aften mod Mallorca på Camp Nou. Her så Ernesto Valverde frem mod opgøret og han kommenterede også andre aktuelle emner, f.eks. Messis sjette Ballon d'Or.

'Mallorca er rykket op for nyligt og de oplever problemer på udebane, men de har været solide på hjemmebane. De spiller uden komplekser og med en positiv attitude. De vil helt sikkert forsøge at vise ansigt' indledte han.

'Vi kommer fra en uge uden midtugekamp. Vi tillægger kampen i morgen mod Mallorca stor betydning, for vi har haft svært ved at vinde på udebane og derfor er det vigtigt at vinde på hjemmebane. De tre point i morgen er meget vigtige i relation til det vi præsterede i sidste runde (sejren over Atlético, red.)' fortsatte han.

Her er hvad Valverde ellers kommenterede:

Messis sjette Ballon d'Or:
'Det er fantastisk at se seks Ballon d'Or sammen og endda med samme spiller. Det var et ikonisk foto med Messi. Jeg er meget bevidst om Messis niveau, men man har ikke tid til at nyde det ordentligt. Jeg gætter på, at man med tiden vil sætte mere pris på det, men jeg bevidst om, at jeg en dag kan sige, at jeg var træner for Messi'.

Messis udtalelse om, at karrieren nærmer sig afslutningen:
'Jeg synes det er både normalt og naturligt. Leo er 32 år og når en spiller passerer de 30, tænker man på slutningen af sin karriere. Jeg tror man lægger for meget i hans ord, for de betyder ikke han forlader fodbolden om tre tre dage'.

Kan Piqué spille mod Mallorca:
'Det der skete på Wanda var blot et slag. Han har ingen problemer'.

Rakitic' situation efter nogle gode kampe:
'Rakitic er et sikkert valg, for når han ikke har spillet, har han afbejdet for at kunne udnytte sine muligheder. Han har gjort det godt i de svære kampe i sidste uge og vi må se hvad der sker i de kommende kampe. Hans præstation kan vi være sikre på'.

Kan Alba og Semedo nå at blive klar til Mallorca:
'Semedo og Alba er slet ikke begyndt at træne med holdet og vi tager ingen chancer'.

Rygterne om at Vidal rejser til januar:
'Man skriver meget i pressen. Arturo Vidal er meget vigtig for os og vi må se om han spiller i morgen og hvad der sker i januars transfervindue'.

Er andre midtbanespillere på vej væk:
'Vi må se når vinterens marked åbner og hvad der sker. Vi har mange midtbanespillere og der har været brug for alle'.

Straf for Atlético-fans dødstrusler mod Griezmann:
'Jeg ved ikke hvilken straf der kan komme for råbene mod Griezmann. Før lod man sådan noget pasere, men jeg forstår udmærket, at man bør kunne bakke sit hold op uden at svine nogle til'.

Luis Suárez' udtalelse om, at Barca bør købe en afløser:
'Luis Suárez er 32 år, ligesom Messi. Luis er en klassisk angriber der yder på et meget højt niveau. Vi har andre angribere der ikke er så klassiske, men som også kan spille der, som Griezmann, men det må klubben vurdere'.

.:FORSIDE:.