Anders Lang Jensen - 28.09.22

// Raphinha

Barca har indtil nu været hårdt ramt af skader i landsholdspausen, men der er dog også positive historier. Raphinha scorede tirsdag aften to flotte mål og lagde op til et enkelt, da Brasilien storsejrede over Tunesien.

Raphinha startede på højrekanten tirsdag aften i en træningskamp mellem Brasilien og Tunesien, og hurtigt viste Barca-spilleren klassen. Efter 11 minutter fik Raphinha en høj bold ind i feltet, og på elegant vis headede han bolden over Tunesiens keeper til en brasiliansk 1-0-føring. Se målet i videoen ovenfor.

FCBSHOP art

Små ti minutter senere var Raphinha i oplæggerens rolle, da han sendte en flot dybdeaflevering af sted til Richarlison, der kunne sparke et nyt føringsmål ind efter Tunesiens udligning kort før. Derefter udbyggede Neymar hurtigt føringen til 3-1 på et stensikkert straffespark.

Raphinha var dog ikke færdig, for fem minutter før pausefløjt satte han målet til 4-1 ind. Offensivprofilen fik bolden på kanten af feltet, og herfra bragede han et flot langskudsmål ind via den ene stolpe.

Opgøret sluttede 5-1, efter indskiftede Pedro lukkede kampen til 5-1 efter 74 minutter.