fbpx
Annonce

Xavi: 'Bayern var et meget bedre hold end os'

FCBARCELONA.DK - 27.10.22

// Xavi // Bayern München

Det var en meget alvorlig Barca-træner der mødte pressen efter 0-3 nederlaget til Bayern München. Xavi erkendte at Bayern München havde været det klart bedste mandskab i opgøret.

'I dag nåede vi ikke deres niveau, for de var bedre, som vi var det i München. I dag var de et meget bedre hold end os. Vi var allerede ude af turneringen og det påvirkede os psykologisk. Vi var kommet i en svær gruppe og mange ting er sket. Det har været grusomt, for i dag præsterede vi ikke godt. I morgen må vi træne og tænke på ligaen, hvor vi har store forhåbninger' indledte Xavi.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Inters sejr over Plzen:
'Jeg tror det påvirkede os, at vi var røget ud. Det påvirkede os meget. Vi forsøgte at vise stolthed og ære, men i dag blev vi overmatchet og det var hårdt. Vi er ude af Champions League på grund af vores egne fejl'.

Har Barca nivauet til at vinde titler?
'Jeg har før sagt, at det handler om at stå sammen og se situationen i øjnene. Vi er røget ud af Champions League, men sæsonen slutter ikke her i oktober. Der er andre turneringer tilbage, men det her er et skridt tilbage. Vi skal stille krav og analysere det'.

Hvordan reagerer spillerne?
'Det her er en stor skuffelse, men vi må videre. Vi kan stadig få en god sæson. Der er andre turneringer og nu skal vi være med i Europa League og den kan vi vinde. Vi kan stadig vinde titler'.

Hvorfor er Barca ude af Champions League?
'Vi ved at der er sket mange ting, men det skyldes først og fremmest vores egne fejl. Vi har ikke vist niveauet når det gælder effektivitet eller fejl. At ryge ud af turneringen lige inden du skal spille, er meget hårdt. Vi gik på banen med en dårlig fornemmelse'.

'Jeg føler vi havde det i hænderne. Vi kunne have vundet i München og mod Inter på hjemmebane. Vi havde også dommerkendelser imod os, så jeg vil ikke bruge ordet fiasko. Vi er i gang med en proces' afsluttede Xavi.

.:FORSIDE:.