fbpx

Xavi: 'Jeg tror vi kan besejre Bayern München'

FCBARCELONA.DK - 12.09.22

// Xavi // Bayern München

Barca-træner Xavi Hernández har holdt pressemøde op til kampen i morgen aften ude mod Bayern München.  Her udtrykte han stor respekt for tyskerne, men understregede også, at Barca er i stand til at vinde opgøret.

'Der er store forventninger til os og kampen i morgen ændrer ikke på det. Vi vil ikke kunne drage nogle konklusioner. Jeg tror på at vi kan vinde kampen og ændre på historien. Vi møder et af de bedste hold i verden, med en fantastisk træner. Vi vil vise hvad vi kan, men intet bliver afgjort. Det fortsætter herfra' indledte han.

Her er hvad Xavi også kommenterede:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Er det kamp for de erfarne spillere?
'Jeg lægger ikke så meget vægt på erfaring som på den aktuelle form. Jeg vil ikke have problemer med at bruge en unge spiller, hvis han gør det godt. Det handler om at vise personlighed og attitude'.

Hvad har ændret sig i Barca siden sidste møde med Bayern?
'Der er mange ting der er ændret, speciel vores mentalitet. Vi løber på banen uden komplekser og vil have bolden. Vi er blevet bedre når det gælder personlighed og mentalitet. Der er også de nye spillere, samt at vores sejre øger selvtilliden'.

Hvad gør Bayern så stærke?
'Det er de unge der gør forskellen. De har et stort potentiale. Jeg vil fremhæve holdets sammenhold, deres høje pres og hvordan de bevæger den bagerste kæde. De har gjort det godt i årevis'.

Kan Barca vinde på Allianz Arena?
'Jeg mener, at hvis vi spiller som vi kan, vil vi kunne vinde. Jeg er forventningsfuld, men med forsigtighed. Vi skal være ydmyge og huske, at vi før har haft det svært. Jeg tror vi kan spille bedre med i denne sæson, men det får vi at se i morgen. Vi har aldrig vundet på denne bane og det siger meget'.

Hvordan har Robert Lewandowski det?
'Robert ser fin ud. Han er rolig og afslappet. Det bliver specielt for ham og han er meget motiveret. Han er frisk og vi kommer hertil på et godt tidspunkt, men det er en meget svær kamp. Vi skal vise personlighed mod et af verdens bedste hold'.

Hvad forventer Xavi af kampen?
'Jeg forestiller mig, at begge hold vil have bolden og presse højt. Det bliver meget intenst og vi kommer til at kæmpe om at have bolden. Det er vigtigt for begge hold. Vi går efter at dominere, selvom de måtte have bolden mest'.

.:FORSIDE:.