fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi får brug for mere end et mirakel'

Anders Lang Jensen - 25.10.22

// Xavi // Bayern München

Der venter en skæbnekamp for Barca mod Bayern i Champions League onsdag aften. Vinder Inter dog deres kamp mod Viktoria Plzen, går Barca ikke videre fra gruppen. Det kræver også mere end et mirakel, fastslår cheftræner Xavi.

Xavi snakkede tirsdag om Champions League-kampen mod Bayern på pressemødet forud for opgøret på Camp Nou. Her var cheftræneren klar i mælet om, at holdet står i en mere end vanskelig situation.

Bayern-kampen:
’Jeg forventer en meget intens modstander i Bayern, som er fysiske og velorganiserede på banen. Vi ser dem som et af de bedste hold i verden. Uanset hvad der sker i Inters kamp, skal vi vise, at vi er på et godt niveau. Vi skal levere vores gameplan og vinde kampen’, sagde Xavi på dagens pressemøde.

Artiklen fortsætter under annoncen


At gå videre:
’Vi får brug for mere end et mirakel. Vi har en spinkelt håb, selvom vi står i en meget ubehagelig situation. I fodbold er det ikke altid den, der fortjener det, som vinder i sidste ende. Vi vil gerne blive i Champions League, men hvis det ikke lykkes, så vil vi angribe som løver for at vinde Europa League’, fortsatte han.

Holdets mentalitet:
’Vi må ikke miste vores mentalitet på holdet. Efter nederlaget i El Clásico var alt en katastrofe, men vi har svaret tilbage med to meget gode kampe. Vi skal fortsætte og vise, at vi kan spille op mod hold som Bayern’.

’Håbet er det sidste, vi mister. Problemet ligger i, at det ikke blot er os selv, som afgør udfaldet af vores skæbne. Champions League har været hård ved os i år’.

De 11 udvalgte:
’Jeg har besluttet startopstillingen siden i går mandag, og jeg er sikker på den, uanset hvad der måtte ske i Inters kamp før vores egen kamp’, sluttede Xavi.

xavi9

.:FORSIDE:.