fbpx

Xavi: 'Vi leverede et vildt comeback'

FCBARCELONA.DK - 24.09.23

// Xavi // Celta de Vigo

Det var en henrykt Barca-træner der mødte pressen efter 3-2 sejren over Celta Vigo, hvor det længe lignede et nederlag. Xavi erkendte holdets problemer i kampen, men han glædede sig over spillernes indstiling.

'Det var et vildt comeback vi leverede. Vi spillede med tro og mod, selvom vi nogle gange var uorganiserede. Bolden cirkulerede ikke som i de seneste kamp. Det var et comeback der blev skabt af lysten til at vinde. Nu man ikke spiller godt, er det dette man skal finde frem, Vi spillede ikke vores bedste kamp i dag' indledte ham.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Mange offensive udskiftninger:
'Vi måtte risikere noget, for der var ikke andet at gøre. Til sidst spillede vi med kun to i forsvaret og resten angreb og det gik jo fint for os'.

Gavis præstation:
'Gavi kan spille over det hele. Hvis vi i dag skal pege på nogen i dette comeback, er det Gavi. Med 0-2 efter 80 minutter er det ikke normalt at Barca kommer tilbage, men vi vandt ved hjælp af tro og mod. Det kan vi også i Barca'.

Frenkie de Jong udgik med skade:
'Han skal først undersøges, men vi er lidt bekymrede, for Frenkie er fysisk stærk og når han beder om at komme ud, er der noget. Vi håber det ikke er alvorligt'.

Var det Xavis fortjeneste at Barca vandt?
'Det skal jeg ikke tage æren for, for jeg havde planlagt kampen og vi kom bagud 0-2 og spillede ikke godt i 80 minutter. Spillerne viste karakter og mod og det var afgørende'.

Spillernes indstilling:
'De giver ikke op. Den unge generation kæmper til det sidste, unge spillere fra klubben som Lamine, Gavi eller Balde. Der er tale om et enormt vinderinstinkt'.

Joao Cancelos afgørende rolle:
'Det kan godt være, at Cancelo ikke spillede sin bedste kamp, men han troede på det. Han forstod, at når Raphinha var i det rum hvor Cancelo skulle være, fandt han et nyt rum. Det er den slags der afgør en vigtig kamp for os'.

Xavis sejr nr. 50 i ligaen:
'Det kommer jeg ikke til at fejre. Vi skal spille igen på tirsdag. Det har været en god weekend for mig og for staben. Denne sejr er fantastisk for hele vores gruppe'..:FORSIDE:.