fbpx

Xavi: 'Vi skabte chancer til mere end en 1-0 sejr'

FCBARCELONA.DK - 09.03.24

 


Xavi glædede sig over sejren over Mallorca, da han udtalte sig efter opgøret. Han erkendte, at kampen ikke havde været den bedste, men han følte samtidig, at sejren godt kunne være blevet større, men de chancer blev skabt.

'Vores manglende effektivitet har kendetegnet hele sæsonen og gjorde at kampen blev svær. Vi brændte et straffespark og det havde ændret kampe, men vi spillede fint og skabte klare chancer til mere end en 1-0 sejr. Vi vandt og det er tre meget velkomne point' indledte han.

Her er hvad han også udtalte:

Artiklen fortsætter under annoncen


Holdets præstation:
'Det var ikke en kamp til topkarakter, men jeg synes vi forsvarede os godt spillede fint med. Jeg synes holdet har forbedret sig siden jeg meddelte at jeg stopper. Jeg tror ikke det er nogen tilfældighed'.

Flot kamp af Pau Cubarsí:
'Cubarsí er en intelligent spiller. Han ved hvornår han tage en nærkamp eller ikke. Han tabte ikke en eneste duel. Man skulle ikke tro, at han er 17 år'.

Mallorcas defensive styrke:
'Det var svært at angribe mod en forsvarskæde på fem, for det gør det svært at skabe noget'.

Raphinha måtte udgå:
'Der er ikke tale om nogen skade. Jeg har spurgt Raphinha og han har sagt, det kun var et spark. Jeg håber at alle er klar mod Napoli'.

Yamals indsats i opgøret:
'Han gør en stor forskel. Han er meget stærk i en-mod-en situationer. Uden at spille sin bedste kamp, blev han afgørende'.

Tredje kamp i træk uden at lukke mål ind:
'Vi gør det godt i forsvaret. Andreas vinder dueller og placerer sig godt. Han gør os solide i defensiven. Vi har forbedret os og derfor vinder vi kampe'.

Mulighederne i La Liga:
'Jeg er altid optimistisk, trods den situation vi er i. Sejren i dag giver os ny moral. Sejren synes måske ikke vigtig, men det er den. Vi spillede en solid kamp mod en hård modstander'.

Tirsdagens kamp mod Napoli:
'Jeg er optimist, for vi spille på hjemmebane og vi vil give alt for at komme i kvartfinalen'.

xavi116F

// Xavi // Mallorca
.:FORSIDE:.