fbpx

Xavi: 'Vi skal respektere Messis beslutning'

FCBARCELONA.DK - 08.06.23

// Lionel Messi // Xavi

Xavi Hernández udtalte sig torsdag for første gang efter Lionel Messis beslutning onsdag om ikke at vende tilbage til Barca og i stedet at skifte til amerikanske Inter Miami. Barca-træneren ærgrede sig, men respekterer og forstår beslutningen.

Det var i et længere interview med transferjournalisten Gerard Romero, at Xavi torsdag middag deltog i en lang snak, hvor det uden overraskelse kom til at handle meget om Lionel Messi og hans beslutning om at skifte til Inter Miami.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Sandheden er, at jeg kunne mærke en ændring i de seneste dage og uger, hvor han måske ikke så det så klart, og det skal man respektere. Mange gange sætter vi os ikke i den andens situation. Vi mangler empati, og at være Leo er ikke nemt. Forestil dig den opmærksomhed han lever med: han skal være den bedste til alt, han må ikke fejle, han skal score i alle kampe, hans frispark skal sidde i krogen og han må ikke brænde starffespark' startede Xavi.

'Vi var alle meget opsatte på, at det skulle ske. Først og fremmest Messi selv, som så det for sig, men omstændighederne har ikke spillet med. Mange gange ønsker du noget, men omstændighederne tillader det ikke. Messi ønsker at reducere det pres, som han har levet med i så mange år. Han ønsker et mere fredeligt liv og at fokusere mere på familien'.

'Det er en personlig beslutning, og vi skal respektere den. Jeg var overbevist om, at det ville fungere perfekt med Messi på holdet, men det gik ikke. Det sidste jeg har ønsket er at vildlede Barca-tilhængerne og skabe et falsk håb. Jeg fortalte blot hvad jeg tænkte uden at afsløre mine private samtaler med Messi. Faktum er, at han virkelig gerne ville tilbage til Barca. Nu ønsker jeg ham alt det bedste, han er en ven, og vi har talt meget sammen' sagde Xavi til slut.

.:FORSIDE:.