fbpx
Annonce

Xavi: 'Kampen i morgen er vigtig, men ikke afgørende'

FCBARCELONA.DK - 03.10.22

// Xavi // Champions League // Inter

Barca-træner Xavi Hernández har holdt pressemøde forud for udekampen i morgen aften mod Inter i Champions League. Her lagde han ikke skjul på, at holdet tager til Milano for at vinde.

'Inter er et meget stærkt hold. De spiller med et system som vi ikke har mødt indtil nu. De har to spidsangribere, noget som man ikke ser så meget i Spanien. Det er en svær modstander og vi skal spille på samme niveau som mod Bayern, men med et bedre resultat' indledte Xavi.

Her er hvad han også udtalte:

Artiklen fortsætter under annoncen


Er ligaen eller Champions League sværest?
'Det mener jeg Champions League er. La Liga er mere retfærdig med sine 38 runder. I Champions League kan små detaljer sende dig ud og det er ikke altid de bedste der vinder'.

To nøglekampe mod Inter:
'Vi ønsker at komme langt i Champions League og vise, at vi kan være med. Derfor er det nogle kampe der får stor betydning for gruppen, så kampen i morgen er vigtig, men ikke afgørende'.

Lewandowskis mange mål:
'Hans tal og effektivitet taler for sig selv og hans mål er meget velkomne. Andre på holdet på gerne nå samme antal'.

Er Barca favorit mod Inter?
'Vores hold er inde i en god periode og det er vores modstander ikke, men det er noget vi skal vise på banen. Det vil styrke moralen og selvtilliden at vinde. Derfor løber på banen med 100% for at vise, at vi kan vinde på sådan en bane'.

Barca lukker meget få mål ind:
'For mig er det vigtigt at vi forsvarer os godt og gør det højt på banen. Det er vigtigt for at kunne gøre det godt. Bayerns første mål gjorde rigtig ondt på os og det ændrede kampen'.

Barca fører ligaen:
'Det betyder meget for os og det er meget positivt. Det er et tegn på at vi gør det godt, men i morgen er noget helt andet. Vi fik ikke nogle point i München, så det er tid at til levere i denne turnering'.

Vender Messi tilbage til næste sæson?
'Vi må se hvad der sker. Alle ved at han er en god ven som jeg holder meget af, men det er ikke det rigtige tidspunkt at tale om det på. Vi skal give ham ro til at nyde livet i Paris og vi gør ham ikke en tjeneste ved at tale om det'.

.:FORSIDE:.