fbpx

Video: Første kamptræning efter coronapausen

FCBARCELONA.DK - 26.05.20

© FC Barcelona
// Træning

Der blev yderligere skruet op for tempoet ved dagens træning, hvor spillerne endelig fik lov til noget kamptræning. Her blev der virkelig gået til den og man så en meget veloplagt Leo Messi. Se med her.

Barcas spillere er stadig opdelt i to grupper, men det forhindrede ikke Quique Setién i at arrangere et par træningskampe i de to grupper ved dagens træning. Her blev der spillet på en lille bane, for at øge intensiteten og tempoet.

Der blev virkelig spillet i et højt tempo og det tegner godt inden ligastarten, der for Barcas vedkommende ser ud til at komme den 14. juni. Ved træningen så man Messi i højeste tempo drive gæk med holdkammeraterne. Det er rigtig godt nyt for holdet, at Messi allerede ser så skarp ud.

En anden god nyhed var, at Luis Suárez også deltog i træningskampen og det et klart tegn på, at hans opererede knæ er tæt på at være helt klar igen.

Det er stadig obligatorisk at alle ved træningen, undtagen spillerne, skal bære mundbind. Det gælder også trænerstaben, der til lejligheden tog de helt nye Barca-mundbind i brug.

Se her en video fra dagens træning:

.:FORSIDE:.