Flick: 'Hvis nogen skal bebrejdes er det mig'

FCBARCELONA.DK - 29.09.24

© Imago
// Hansi Flick

Det var en fattet Hansi Flick der mødte pressen efter det skuffende 4-2 nederlag mod Osasuna. Han ærgrede sig især over holdets første halvleg og forklarede samtidig, hvorfor han lavede så mange ændringer på holdet.

'Vi skal kunne acceptere sådan et nederlag, for vi spillede ikke særligt godt.  Vi begik mange fejl i første halvleg og derfor ændrede vi på holdet i anden halvleg, hvor vi gik efter at vinde kampen. Vi kom til chancer, men Osasuna spillede godt i dag og gav os problemer. Vi skal have analyseret det og gøre det bedre' indledte han.

'Vi spillede bedre i anden halvleg, hvor vi kombinerede bedre. Hvis vi havde gjort det samme i 90 minutter, ville det være endt bedre' fortsatte Barca-træneren.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art

Årsagen til nederlaget:
'Hvis nogle skal bebrejdes er det mig, men jeg skal beskytte mine spillere, for det er mit ansvar, for de har spillet mange minutter, men jeg havde ikke regnet med at vi spille på den måde. Jeg har sagt til holdet, at vi skal videre, for der kommer kampe på tirsdag og søndag, og jeg mener vi er på rette vej'.

Fire mål lukket ind:
'Vi begik mange fejl og de andre gjorde det godt, men det er for meget at man kan score fire mål mod os'.

Mange ændringer på holdet:
'Det er ikke nemt, for vi har mange skadede spillere. Det skal ikke være en undskyldning og vi accepterer det. Jeg tror at vi efter næste landskampspause får flere tilbage'.

Lewandowski blev taget ud:
'Det gjorde jeg fordi han har brug for en pause. Det har de alle sammen. Han er stærk, men der er kampe hver tredje dag og vi gør det for hans bedste'.

Næste opgave mod Young Boys:
'Vi har kun to dage til at forberede kampen og jeg håber, at vi får et andet hold at se'.