Valverde: 'Messi kan score når som helst'

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.12.19

// Valverde // Alavés

Ernesto Valverde var tilfreds med sejren på 4-1 over Alavés tidligere i dag, da han mødte pressen efter kampen. Her fremhævede han Messis betydning for holdet og mente kampen mod Real Madrid stadig sad i benene.

'Alle kampe er svære. Da Alavés scorede til 2-1 pressede de ekstra på og de havde muligheden for at udligne, men Messi scorede et fantastisk mål og derfra ændrede kampen sig' indledte Valverde.

'Vi spillede rigtig godt i første halvleg, men i starten af anden halveg havde vi ikke den samme energi, men vi fik plads til at trække vejret med vores tredje mål' lød det fra ham.

Herefter kommenterede Valverde Messis mål. 'Det her sker når man har Leo. Vi ser det hele tiden. Noget som dette kan ske når som helst og det er en fordel for os. Han dukker bare op og scorer' sagde Barca-træneren.

Arturo Vidal rygtes væk fra Barca, men Valverde tror ikke på, at chileneren forlader klubben. 'Vi har snakket længe om dette i pressen, men jeg tror ikke kan forlader os. Han er vores spiller og han scorede et mål i dag' kom det fra Valverde.

Valverde afslog også, at spillerne tog for let på det i anden halvleg. 'Jeg mener ikke spillerne slappede af, men det skyldes den intense kamp vi spillede i onsdags. Når man kommer foran tænker man, at det er en god føring' sagde han til slut.