fbpx
Annonce

Agent: 'Stor chance for Lautaro-skifte til Barca'

FCBARCELONA.DK - 12.04.20

© Getty Images
// Lautaro Martínez

I adskillige måneder er Inters Lautaro Martínez blever rygtet kraftigt til Barca efter denne sæson. Denne søndag satte en af angriberens repræsentanter yderligere gang i spekulationerne med nogle klare udtalelser.

Det er en af Lautaros repræsentanter, Sergio Zárate, som i et interview til mexikanske Fox Sports blev bedt om at forholde sig til Lautaro Martínez' fremtid. Angriberen er som bekendt blevet rygtet til Barca i sommerens transfervindue.

'Om Martínez skifter til Barcelona? Det er der en meget stor sandsynlighed for. Han er en fantastisk spiller. Det er selvfølgelig Inter, der er med til at bestemme, men det er spilleren også. Men Lionel Messi spiller i Barcelona og derfor tror jeg, at Lautaro hellere vil spille ved siden af den største af alle' sagde argentinerens repræsentant.

'Inter kan have deres ønsker og intentioner, men i sidste ende er det markedet, der bestemmer. Som alle ved, hvis en af de store klubber i Europa ønsker en spiller, så sætter de alt ind. Her er det lige meget hvilken klub spilleren befinder sig i' sagde Sergio Zárate til slut.

Dermed blev der altså sat yderligere gang i rygtet om, at Lautaro Martínez kan trække i Barca-trøjen fra næste sæson. Her er han angiveligt tiltænkt rollen som afløser for Luis Suárez.

.:FORSIDE:.